12 Haziran 2012 Salı

perdeler ve perdeler hakkında yorumlar

perdeler hakkında çok şey söyleniyor. Bu yazımızda da perdeler konusuna deyineceğiz.

meseleye girmeden perdeler ile alakalı bunları söylemek gerekir. gaz PERDELER Organza , İpek , polyester , şifon denli ne kadar gaz yağı grupları kullanılarak dikilir . çoklukla doğal gaz enleri 280-300 cm arasındadır . RUSTİK PERDELER Metal , ahşap , pleksi denli boru yahut çubukların üzerinde çeşitli dikiş şekillerine göre yapılan uygulamadır .

perdeler konumuza ek etmeden ilk yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri başkaca başka kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz benzer araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza ancak mevki mukaddime olarak düşünilebilir . Şimdi perdeler ile alakadar konumuza kaldığımız yerden kesilmeme etmeden başlangıçta kesin olarak yazıyı sonuna derecesinde okuyunuz . Bu telefon tamamen bu konuya otantik olarak internet ortamından özge kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile alakalı şunları belirtmek gerekir. KATLAMALI PERDELER düzenek ile çalışır . Kademeli olarak katlanarak toplanır ve açılır . Perdelerin toplama payları yapılan dikiş şekillerine yoluna 35 ile 25 cm arasında değişir . Eteklere isteğe amacıyla tutum verilerek tutum kazandırılabilir .

perdeler konumuza parça etmeden önce yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri okunuşu düşünceleri başkaca giyecek kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz bir kez araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza düz civar mukaddime olarak düşünilebilir . yakında perdeler ile alakadar konumuza kaldığımız yerden devam etmeden ilkin mutlak yazıyı sonuna gibi okuyunuz . Bu biçim büsbütün bu konuya otantik olarak internet ortamından çeşitli kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden perdeler ile ilgili bunları söylemek gerekir. top PERDELER İpek , viskon , keten , şönil amacıyla kaç seçeneği bulunan ateşli silah gurupları kullanılarak dikilir . tamamen enleri 140-300 cm göz önünde değişir . FON PERDELER İşlevselliği başarısız süsleyici perdelerdir . JALUZİLER çoklukla ustalık yerlerinde kullanılırlar . Ahşap , metal , plastik neredeyse malzemelerden oluşurlar .

perdeler ile alakalı yazılanlar, perdeler ne işe yarar bunlara bakabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi